Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

K-tv, τραγουδάμε K-tv, σ'αγαπάμε (8)(8)

Πριν μερικές μέρες το ΡΙΚ φαίνεται στέρεψε από ειδήσεις. Εξού και στις ειδήσεις των 20:00 έβαλε ένα ρεπορτάζ 7 λεπτών για τη νεα μανία των Κυπρίων, το Farmville!!

Όι ρε, άρεσε μου πολλά!!! Εκτός που μας έδειξε κάμποσες πλευρές της "Pambos's Farm", εμάθαμε ότι έσσιει κύκνους που τους οποίους μαζεύκεις "φίδερς" (= feathers) τζιαι κάτι λάχανα τα οποία πρέπει να μαζεύκεις γλήορα για να πιάνεις πιο πολλά λεφτά.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!!!!!!!!

Γιατί δυστυχώς τελευταία η τηλεόραση εκατάντησε από ενοχλητική μέχρι σπαστική! Σαν πλάσμα που δεν μπορώ τους καφκάες, εκουράστηκα να θωρώ διάφορους καιροσκόπους, σχετικούς και μη, να μαλλώνουν συνέχεια για ανούσια πράματα. Που τις πρωινές εκπομπές της Μέλανης ως τις βραδινές του Καρεκλά ή του άλλου του ΑΝΤ1 που έφερε πριν τζιαιρο τον Αρχιεπίσκοπο τζιαι έκαμε τον ποξιλλίκκι. Τζιαι επειδή είμαι τζιαι πλάσμα που εν αντέχει ούτε την αγένεια, φακκά μου το πολιτικό παιχνίδι "εννα φωνάξω όσο πιο πολλά μπορώ για να ακουστώ, ή εννα διακόψω τον άλλον που μιλά με φωνές γιατί πάει να με διαψεύσει, αν και εμιλούσα για 15 λεπτά πριν, τζιαι εν θα λάβω υπόψη το δημοσιογράφο που ευγενικά προσπαθεί να με κόψει, τζιαι θα το κάμω παζάρι μες το στούντιο".

Εκαταλήξαμε μόνο στις διαφημίσεις να μεν τσακκώνεται κανένας, τζιαι τούτο μόνο γιατί στη Βιγιαρίμπα σταματήσαν επιτέλους να τρίβουν, οπότε και έληξε η κόντρα με το Βιγιαμπάχο!!!
Οπότε ήρθε η ώρα για μια ακόμά πρόταση για καλύτερη τηλεόραση:


ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Να απαγορευτούν οι εκπομπές με καλεσμένους κομματικούς, ή διάφορους αθκιασερούς που θα ήθελαν να είναι πολιτικοί (ισχύει και για αυτούς που θα ήθελαν να είναι και νομικοί!!)

Αν θέλω να ξέρω τη γνώμη του κάθε κόμματος για την κάθε φορά που με το συμπάθκιο κλ*νει ο Πρόεδρος Χριστόφιας ή η κυβέρνηση του, ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΚΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!!

Να με τζιερνούν τζιαι καμιά τυρόπιτα τζιαι νερό Κύκκος 0.5ml να καταπίνω με μεγαλύτερη ευκολία τις προκυρήξεις τους, διακυρήξεις, ανακυρήξεις και Πάμπος Κυρίτσης!!!! Τζιαι να πιένω τζιαι σε κανένα ωραίο ξενοδοχείο, προτιμότερο την ίδια μέρα που έχω τζιαι κανένα γάμο για να πιάνω με ένα σμπάρο δύο τρυγώνια!

Στην περίπτωση που είναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να γίνεται τηλεοπτική εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο, αυτή να γίνεται το ΠΟΛΥ κάθε δίμηνο, και ο χρόνος που θα έσσιει ο καθένας να μιλήσει να είναι ανάλογα με τους ψήφους που λαμβάνει/ποσοστά που έπιασε στις τελευταίες βουλευτικές ή ευρωεκλογές κ.ο.κ.:

Δηλαδή, ο ΔΗΣΥ να μπορεί να μιλά για 36 λεπτά

Οι Οικολόγοι για 1.96 λεπτά

Ο Αρχιεπίσκοπος για 8

και ούτω καθεξής

Τζιαι τις υπόλοιπες ώρες, ας πούμε το μεσημέρι που δείχνει τις ενημερωτικές εκπομπές, να βάλλουν επαναλύψεις που τζίνο το έργο με τον Κωστάκη Δημητρίου που ήταν παντρεμένος με μια που εκαλαμάριζε, τζιαι είχαν τη Θέα Χριστοδουλίδου-Λάμνισου τζιαι τον Κώστα Βήχα για παιθκιά τζιαι τζίνον που παίζει τον αγαπητικό της Μαλλούς να κάμνει τη γιαγιά, τζιαι το τραγούδι των τίτλων ελάλεν:
"Είμαστε οικογένεια παραδοσιακή,
αυτό που λένε όλοι τους τέλεια κυπριακή,
4 αυτοκίνητα τζιαι 3 τηλεοράσεις
τζιαι τι να δεις τζιαι τι να δεις με τεθκοιες καταστάσεις.
Είμαι η μητέρα (καλαμαρού), είμαι ο μπαμπάς (Κωστάκης),
είμαι ο κανακάρης (Βήχας), και εγώ είμαι ο μπελάς (Θέα)."

Επίσης, μια άλλη καλή εκπομπή να βάλουν επανάλυψη εν τζίνη με την πολυκατοικία, που διαχειρίστρια ήταν η Λένια Σορόκκου τζιαι ήταν μια ανύπαντρη που την λαλούσαν Μαριλένα Ππούρτου. Τζιαι ήταν ερωτευμένη με τον κύριο Λεωνίδα (μιλούμε για τα πέτρινα χρόνια που ο Κυριαζής έκαμνε τηλεόραση) τζιαι η μια ατάκα που θυμούμαι ήταν το:
"Κύριε Λεωνίδαααααααααααααααααα έκαμα σου τσιιιιιιιιζκκκκκεϊκκκκκκκκκκκκκ!!"

Τζιαι μετά να δούμε αν σαν έθνος εννα πνάσουμε επιτέλους δαμέσα!!
Εκάμετε μας με τα χάπια κύριοι με τις πελλοεκπομπές σας!!!!!




4 σχόλια:

  1. Όπως συμβαίνει με τις κυβέρνησεις, το ίδιο είναι και για την τηλεόραση. κάθε λαός έχει την τηλεόραση που του αξίζει. και η κυπριακή τηλεόραση είναι του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα σοβαρά;
    εβάλαν στες ειδήσεις το φάρμβιλλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βεβαίως!! και μάλιστα εμίλησε πως εν η νέα μανία των κυπρίων, αφού βάλλουν ξυπνητήρι για να ποτίσουν η ώρα 5
    γιαυτό η κύπρος είναι παράδεισος που εμείς εκάμαμε κόλαση. στις άλλες χώρες τα νέα μιλούν για επιθέσεις αυτοκτονίας, για πλυμμηρες, για ανεργους, για εξεγερσεις, για τζινους που πιαννουν τα κυνηγετικα τζιαι μπενουν μες τα σχολεια τζιαι πεζουν....
    εμας μιλα για το FARMVILLE!!!
    Κύπρος: άλλο να την ζεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή