Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

TRASH TV

Διακοπές του Πάσχα (των Εγγλέζων) 2005 - Αθήνα

Πρώτες διακοπές στην Ελλάδα υπό την φοιτητική ιδιότητα. Το διευκρινίζω γιατί άλλως πως την ζεις σε διακοπές με γονείς/φίλους/σχολείο, και άλλως πως όταν μπεις στην ψυχολογία της φοιτητικής ζωής. Σε τζίνες τις διακοπές δεν ανακάλυψα τον Παρθενώνα, τα μουσεία, την κουζίνα ή την Ερμού.

Ανακάλυψα τα νέα του STAR!

Πρώτη νύχτα στο φοιτητικό διαμέρισμα των hosts, στη μέση ανάλυσης (βλ. κουτσομπολιού), η προσοχή (μου) έπεσε στην τηλεόραση που τζίνη την ώρα έδειχνε ένα μαύρο φλόκκο ενώ ακούετουν το σχόλιο που πίσω για την τσαχπινιά της σκυλίτσας και μετά έδειξε τις περήφανες δηλώσεις του Ηλία Ψινάκη, στον οποίο άνηκε ο φλόκκος. Μετά είπαν για το νέο μπικίνι της Στέλλας Μπεζεντάκου, που ήταν στολισμένο με στρασάκια τζιαι έδειξε την Μπεζεντάκου σε μια πισίνα να πλώνει πάνω στα κρεβατάκια για να το δείξει καλύτερα (το στήθος, όχι το μπικίνι).
-Ουάου (λαλώ), μα βάλλουν κουτσομπολίστικες εκπομπές έτσι ώρα; (σχεδόν 9 τη νύχτα)
-Εεε όι, εν τα νέα τούτα.
-.......τα ποιά;
-Τα νέα του STAR

Μάλιστα! Τα νέα του STAR καταπιάνονταν με τα πάντα από το νέο κούρεμα του Ρουβά μέχρι το κλάμα της Νάνσυς Αλεξιάδη γιατί ο επιχειρηματίας/κέντρατζης φίλος της έπιασε της δώρο κόκκινη της φωτιάς BMW αντί μπορντοροδοκόκκινη. Εντυπωσιάστηκα!!! Μιλούμε για π.Ν. εποχή (προ Nova) οπότε το concept ήταν κάτι το πρωτόγνωρο.
Στην Κύπρο ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει ένα κανάλι που να μας προσφέρει έτσι ενημέρωση. Μας την προσφέρουν ΟΛΑ! Στην Κύπρο το star system μας αποτελείται από τους εκπροσώπους τύπου των κομμάτων, τον διευθυντή της αστυνομίας, τους Υπουργούς κλπ. Με τη διαφορά ότι τουλάχιστον το μπικίνι της Μπεζεντάκου άλλασε κάθε φορά, ενώ οι δηλώσεις του Φωτίου, του Περδίκκη, του Στεφάνου τζιαι του Παπακώστα είναι πάντα μα πάντα οι ίδιες!

BORING!!!

Μια ώρα κάθε νύχτα να δεις νέα και τα θέματα είναι ποιά;

Κυπριακό, αδιαλλαξία της Τουρκίας, κόκκινες γραμμές, κλώννουν ο ΟΗΕ και η ΕΕ, θανατηφόρα δυστυχήματα, η Αστυνομία θα πατάξει την παράνομη μετανάστευση και τη βία στα γήπεδα, το θύμα βομβιστικής επίθεσης δεν υποψιάζεται κανέναν και δεν έχει διαφορές με κανένα, χωρίς νικητή το jackpot του Λόττο, ο κίνδυνος για πυρκαγιές είναι εξαιρετικά μεγάλος σε όλες τις δασικές περιοχές...

EVERY SINGLE NIGHT!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημα μας είναι πως είμαστε πολλά ανεκτικοί. Ως εκ τούτου θα προτείνω: θέλουμε ψυχική ηρεμία και γαλήνη!! Και για να την πετύχουμε, πρέπει να αρκέψουμε με την εκκαθάριση της tv. Με ένα σχεδόν δικτατορικό τρόπο, αλλά άκρως αποτελεσματικό.
Γιαυτό:
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΩΤΗ

ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ σε όλους να κάμνουν δηλώσεις. ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Θα υπάρχει μια εξέταση Ελληνικών και ΜΟΝΟ όποιος την περνά με άριστα θα δικαιούται να μιλά στην τηλεόραση. Τζιαι η εξέταση θα είναι τόσο δύσκολη που ως τζιαι ο Μπαμπινιώτης θα χρειαστεί τη βοήθεια του κοινού. Η εξέταση θα είναι υποχρεωτική για δημοσιογράφους, πολιτικά στελέχη, εκπροσώπους της Αστυνομίας/Πυροσβεστικής τζιαι ούλλους τζίνους που φκαίνουν στην εκπομπή της Ελίτας.
Αυτόματα ξιλείφκουνται τα 5/6 των θεμάτων που δείχνει στα νέα κάθε νύχτα.
ΕΠΙΣΗΣ! Δεν χρειάζεσαι μια ώρα να πεις τα νέα. Αρκούν τζιαι τα 10 λεπτά. Τζιαι κανεί να μας μαυρίζεται την καρκίαν μας!!! Εν έσσιει νερό; Να κόφκετε πρόστιμα σε όσους το καταλίουν τζιαι φκάλλουν παράνομες γεωτρήσεις τζιαι κανεί! Δεν υπάρχει πρόοδος στο Κυπριακό; Να κάτσουν τον κ*λο τους οι υπεύθυνοι τζιαι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ πρόοδο, χωρίς κλάματα τζιαι τατσιλλίκια τζιαι τσαλιμούθκια. Τζιαι να ΜΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΤΑ ΣΤΑ ΝΕΑ!!!! To μόνο που πετυγχαίνουν είναι να μελαγχολούν τον κόσμο. Στα νέα να μιλούν ΜΟΝΟ για τη νέα δημιουργία της Ραμόνα Φίλιπ-Τορναρίτη, τα βήματα της Άννας Μονογιού στη νέα σειρά του Παπακαλιάτη, να μας δείχνουν τα εξοχικά των κομματικών τζιαι να μας κάμνουν προτάσεις για μια πιο υγιεινή ζωή χωρίς άγχος. Πιό κοντά στη φιλοσοφία του STAR, για μια ανέμελη ζωή, χωρίς δάκρυα, όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.
AND THAT WILL BE ALL!!!!
Τζιαι μόνο τότε θα δούμε πρόοδο δαμέσα.


Τζιαι θα γλιτώνουμε τζιαι μια περιουσία στις βαφές μαλλιών που χρειάζονται κάθε φορά που κάμνει δηλώσεις οποιοσδήποτε εκπρόσωπος της Αστυνομίας.






Εν πιο έξυπνος δηλαδή ο Μπερλουσκόνι;
DISCLAIMER: Ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες εισηγήσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας της Κυπριακής τηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου